Ett gott skratt förlänger livet är ett talesätt som faktiskt är sant. Skratt kommer inte bara ge dig ett längre liv men kommer även göra dig både gladare och friskare. En del kanske tror att elaka skratt, hånskratt och fejkade skratt kommer att ge samma positiva resultat men sanningen är den att det ger motsatt resultat och hämmar flödet i din kropp. Dessutom är det inte hälsosamt att vara elak och skadeglad. Det har bevisats genom forskning att personer som genomgått operationer kommer att läka bättre om de är glada och positiva. Vi kommer helt enkelt att leva längre och vara friskare om vi är glada och positiva.

Kreativitet

Skratt kommer att göra oss piggare, gladare och öka vår kreativitet. Det är kanske hemligheten till att våra fantastiska svenska komiker verkar vara vid så god hälsa. Dessa otroligt kreativa och roliga underhållare såsom Johan Glans, Robert Gustafsson, Babben Larsson, Per Andersson, Özz Nûjen, Sissela Kyle och många fler bjuder sin publik på goda skratt och förstklassig underhållning. Det är vid Stand up galan som de bästa ståuppkomikerna får uppmärksamhet varje år men faktum är att alla våra fina komiker hjälper oss att skratta och må bra året runt.

Må bra

Skratt och positivt tänkande kommer att hjälpa oss att må bra och kunna njuta av livet. Även fina och snygga kläder kommer att bidra till vårt välmående samt stärka självförtroendet för både vuxna och barn. Hos Kids Brand Store kan du hitta bästa märkeskläderna för barn och ungdomar till bästa pris. Med ett stort sortiment kan Kids Brand Store erbjuda jackor, hoodies, tröjor och mycket mer från kända världsledande kvalitetsmärken såsom Gant, Calvin Klein, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Sail Racing samt Lyle and Scott. Du kan även hitta hållbart mode där kläderna tillverkas på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Passa på att handla när Kids Brand Store har reor som ger dig möjlighet att köpa kläder till ännu bättre pris. Givetivs får alla kunder snabb leverans.

Skratt påverkar din hälsa

Det har bevisats att skratt har mycket god påverkan på din hälsa. Äkta och hjärtligt skratt kommer att minska oro och stress, ökar din prestationsförmåga, stärka ditt immunförsvar, sänka ditt blodtryck, lindra smärta, ge bättre matsmätning samt höja konditionen på ditt hjärta och dina lungor. Men skratt och humor påverkar även ditt psykologiska välbefinnande och bidrar till bättre inlärningsförmåga, förbättrar din koncentration, stimulerar din kreativitet, gör dig mer positiv och förbättrar dina relationer. Komiker bidrar med andra ord till mycket mer än bara ett gott skratt och hjälper oss även till bättre hälsa samt välmående. Humor i vårt liv och vardag är med andra ord livsviktigt. Ha roligt tillsammans och skratta åt komiska eller pinsamma situationer. Ett gott skratt förlänger livet och kommer att göra ditt liv både roligare och hälsosammare.